Kinderen 4 t/m 12 jaar

Kinderen in de leeftijd tot 12 jaar zijn volop in ontwikkeling. Ze worden zich bewust van wat ze goed of juist minder goed kunnen. Ook leren ze zich verhouden tot anderen en ontwikkelen hun eerste zelfbeeld. Wat ze nu meemaken kan van invloed zijn op hun hele verdere leven.

Jongeren 13 t/m 18 jaar

Kinderen van 13 tot 18 jaar proberen te ontdekken wie ze zijn en waar ze staan ten opzichte van hun ouders en anderen. Een fantastische leuke maar soms ook verwarrende tijd breekt aan. Alsof dit al niet genoeg is kunnen bijkomende gebeurtenissen/problemen van grote invloed zijn op hun ontwikkeling naar de adolescentie.

Oudercoaching

Steeds meer ouders zijn zich in de opvoeding bewust dat hun eigen proces, achtergrond of gemoedstoestand een direct effect heeft op hun kind. Ouders en kinderen vormen met elkaar een systeem en zijn onderling verbonden met elkaar. Het gebeurt regelmatig dat als een ouder veranderingen in zijn eigen leven bewerkstelligt het kind mee beweegt en de problemen van het kind verdwijnen of verminderen. Dat is heel goed nieuws want op deze manier heb je als ouder zelf de regie in handen en kan je zelf invloed hebben op de situatie.

Volwassenen

Als volwassene kan het leven soms behoorlijk toeslaan of zit je in een ongewenste situatie die je zelf (gedeeltelijk) veroorzaakt hebt. Samen ontdekken we wat je verlangens en wensen zijn. Vooral kijken we waar je kracht en kwaliteiten liggen die je in kunt zetten in de veranderingen die je wilt maken in je leven.