Innerlijk Kind

Mijn naam is Audrey Louwsma, samen met mijn man en zoon woon ik in Midlum.

Altijd heb ik graag met mensen gewerkt. Ook ben ik altijd geïnteresseerd geweest in de vraag: Wat drijft de mens? Waarom handelt hij zoals hij handelt? Wat gaat er achter zijn of haar gedrag schuil? Vanuit een interesse en hobby ben ik de opleiding tot psycholoog gaan volgen. Ik dacht dat het werken met volwassenen helemaal mijn ideaal was totdat ik door de geboorte van onze eigen zoon en het geven van workshops (die betrekking hebben op mijn vakgebied) op een basisschool, in aanraking kwam met groepen kinderen van 6 t/m 12 jaar. Niets kan mij zo blij maken als al die kinderen, ieder op zijn eigen unieke manier. Door dit inzicht ben ik mij gaan bijscholen tot kinder- en jongerencoach, ADHD/ADD coach, speltherapeut en Innerlijk Kind therapeut. Met mijn psychologische achtergrond vormt dit nu een mooi compleet pakket om kinderen de juiste begeleiding te kunnen aanbieden.

Een kind is het mooiste cadeau in het leven. Een kind is teer en broos, we moeten er zuinig op zijn en er goed op passen. Maar ook is een kind ondanks tegenslag en soms nare gebeurtenissen uiterst veerkrachtig en sterk.

Wij als ouders zijn voortdurend bezig om ons kind het beste te bieden, zorg, bescherming en toch vrijheid en ruimte om zelf uit te proberen. Aan ons de taak om het kind zo sterk te maken zodat het als het uitvliegt zegt: ‘Nu kan ik het zelf!’

Soms raakt de balans wel eens verstoord, dan hoop ik dat ik u en uw kind mag ondersteunen.

Audrey Louwsma

Psycholoog
Kinder-en jongerencoach
ADHD/ADD coach
Speltherapeut
Innerlijk Kind therapeut